Stoppa Sveaskogs kommande kalhygge i Rosöga

Screenshot_20200613-064550_Messages.jpgScreenshot_20200613-063510_Gmail.jpgAll skog ovan Rosöga som ägs av Sveaskog är en sk produktionsskog som ska kalhyggas. Nu är det åter dags och stora delar av skogen i direkt anslutning till Rosöga ska åter kalhyggas. Naturskyddsföreningen och Strängnäs kommun har varit ut och är överens om att skogen i många fall är alldeles för ung och inte mogen att skördas än på många årtionden. Sveaskog har bjudits ut för att se om ett alternativ till kalhygge kan hittas som exempel plockhygge men utan resultat. Vill du ha skogarna kvar ? Skriv då under denna lista som Naturaakyddsföreningen bett mig  ordna.


Catharina Callros    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Catharina Callros lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...