Stoppa socialtjänstens vansinne och kräv ansvar.

Gemene man och kvinna

  I vårt Sverige, sker något så otänkbart som kidnappningar på myndighetsnivå.

Barn i alla åldrar, samhällsskikt och allas dess olikheter, är i stor fara. Socialtjänsten har idag all juridisk rätt att omhänderta barn, i många fall, på väldigt vaga grunder.

I somliga fall behövs ett sådant ingripande såsom Yara och Bobby, som båda fick sätta sina små liv till för att socialtjänsten inte agerade. Även fallet med dödssjuke Ebbe och hans familj som nekades extremt nödvändig vård och omsorg, av tjänstemän inom kommunen.  

Socialtjänsten väljer däremot att ingripa i många vanliga familjer, där kärleken är stor och behovet inte finns för ett omhändertagande, för att dom helt enkelt kan och vill.

Trots att socialtjänsten är enligt lag skyldiga till att göra en saklig, noggrann och rättssäker utredning med barnets bästa som utgångspunkt. Så görs det inte allt för ofta, trots att det är lagenligt.

Barnen placeras i uppseendeväckande många fall, i jourfamiljer/familjehem med ekonomisk vinning som syfte.

Misskötsel och många livslånga problem blir till följd för barnet och barnens familj. Vår nästa generation av trasiga svenska själar. Med stöd från våra folkvalda, dagens politiker.

1989 skrev alla medlemsländer i FN på barnkonventionen.

Redan 1990 godkände Sveriges riksdag barnkonventionen (ett av dom första länderna i världen) som en lag vi i Sverige skulle beakta och följa.

28 år senare har Sveriges politiker och tjänstemän gång på gång, struntat blankt i allt gällande barnens egna lagar. Dvs dig, mig och oss.

Vi svenskar kräver att detta vansinne tar slut nu:

*Inför tjänstmanna ansvar (då det allt för ofta visar sig att dom medvetet begått grova fel och övergrepp utan påföljd)

*En uppdaterad, rättssäker och human socialtjänstlag gällande barn och familj.

Vi kräver inga stordåd från dig, enbart din namnunderskrift.

Den kommer dock göra stor skillnad för många barn och vuxnas onödiga lidande i dagens Sverige.                                   

Pappavarför.se                                               BarnetsBästa.org


Andrés Wiese Maillette(i samförstånd med de ideella föreningarna Pappavarför och Barnets bästa.)    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Andrés Wiese Maillette(i samförstånd med de ideella föreningarna Pappavarför och Barnets bästa.) överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook