Stoppa socialtjänstens maktmissbruk, speciellt mot de familjer som vänder sig själva till dem för att få hjälp och tror att det är en trygghet efter att ha levt med Våld i nära relation!

1. Om man som våldsutsatt vänder sig till en myndighet för att få hjälp och klara av situationen just DÅ, så måste man vara lyhörd och verkligen vilja hjälpa! Tyvärr fungerar inte socialtjänsten som ett skydd eller stöd för utsatta kvinnor och barn, istället splittrar dem familjerna ännu mer och bryter ner kvinnan eller tvingar kvinnan att komma överens med sin förövare och fortsätta utsätta både sig själv och barnet för den psykiska terrorn.


2. Det måste sättas STOPP för socialtjänstens maktmissbruk och att dem får vinkla precis allt till deras fördel! Dem ska inte ha någon fördel, dem ska bedöma varje enskilt fall rättvist och sakligt.

 

3. Om socialtjänsten ska kunna hjälpa människor som levt med Våld i nära relation krävs att dem själv är utbildade inom området och visar att man kan förlita sig på dem, möter än med respekt och att dem lyssnar på oss hjälpsökande samt vill förstå och kan se allvaret samt den delen dem själva bistår med som gör samarbetet med dem omöjligt och man blir tvingad till saker man säger ifrån och förklarar varför det inte är bra för oss och att det kommer skada mer än det kommer hjälpa. I genomsnitt mördas 16 kvinnor per år i Sverige, ansvaret ligger på alla politiker och socialtjänst som inte ger dem det stöd dem behöver utan istället antingen inte ger dem något stöd överhuvudtaget eller så jobbar dem själva för att bryta ner kvinnorna totalt!

 

4. Hur många fler kvinnor ska bli mördade? Hur många fler oskyldiga barn ska ni krossa hjärtat på pga eran makt? Att nu gör precis allt för att ha kvar barnen när ni har fått sätta klorna i dem och är blinda/blundar för de skador ni är skyldiga till! 

5. OM SVERIGE SKA SATSA FLERA MILJONER PÅ VÅLD I NÄRA RELATION SÅ MÅSTE SOCIALTJÄNSTEN ÄNDRA SIG OCH SKÄRPA TILL SIG! Jobba proffisonellt, rättssäkert och kolla på bevis, fakta och handlingar! Inte utgå efter deras egna känslor, vad dem tycker och upplever.

 

Socialtjänsten ska inte få fortsätta kränka och trycka ner oss genom "Men du mår ju inte bra! Du mår ju psykiskt dåligt och jag tror inte på att du kan ta hand om ditt barn!" - Oavsett hur mycket hjälp man har tagit, gått hos psykolog bearbetat saker i över ett år. Klarat av rättegångar osv. Man ska inte jobba med myndighetsutövning om man kan sitta där och säga till personen att den är psykiskt jävla sjuk trots att dem har kontakt och uppföljning med dem proffisonella kontakter man går till som säger "Ja hon kan ta hem sitt barn och klarar av att ta hand om det!". VEM GER DEM RÄTTEN ATT UTTALA SIG OM EN PERSONS PSYKISKA MÅENDE NÄR DEM TYDLIGT IGNORERAR DE PERSONER SOM VERKLIGEN ÄR KUNNIGA INOM OMRÅDET!

 

Det är som att jag skulle säga till den där handläggaren "Men du är ju så tjock! Du mår ju inte bra, det ser jag ju. Jag tror inte på att du kan behandla det här ärendet på rätt sett eftersom att du mår så pass dåligt!"..

 

Förstår ni vad jag menar? Jag har ingen som helst rätt att uttala mig om det eftersom att först och främst har jag ingenting med det att göra, för det andra är jag inte någon psykolog och har ingen rätt att trycka ner henne på det sättet!

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Madow Nilsson lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...