STOPPA NEDLÄGGNINGEN AV VÅR FÖRSKOLA

"Igår kväll mottog vi ett mejl från förskoleförvaltningen där vi informerades om att vårt tillstånd att bedriva förskola kommer att återkallas från 1/10-22. Det innebär att förskolan från 1/10-22 inte får ersättning från kommunen. Utan ekonomisk ersättning är det omöjligt att fortsätta driva verksamheten och vi tvingas att på kort varsel stänga förskolan." - Anna Lindstedt (Rektor)

Beslutet om att stänga ner vår förskola togs den 24/8, förskolan fick informationen den 29/8 och vi föräldrar samt personal den 30/8. Barnen (34st) har fått platser på 3 olika kommunala förskolor i området. Om vi vill ha plasterna måste vi svara inom en vecka. 
Detta tycker vi är helt orimligt. Att rycka upp barnen ut sin trygga punkt mitt i en termin för att kastas in i inskolning i en annan förskola ingen av oss har valt att sätta våra barn i. 

Både föräldrar och barn älskar förskolan, förskolan ligger i topp på 'schoolparrot.se' och har höga betyg på Google. 

Vi har fortfarande inte fått någon information utskickat till oss föräldrar om varför detta beslut har tagits. Den information vi har fått är via förskolan. Vid frågor till förskoleförvaltningen om varför detta beslut har tagits skickar man frågorna vidare och kan inte förklara. Att detta beslut är något som bryter barnkonventionen kapitel 3 verkar ingen bry sig om.

Vi ber er att skriva under namninsamlingen för våra barns skull. Får vi mer än 200 underskrifter måste de ompröva beslutet. 


Föräldrarna på Montessori Vega förskola    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Föräldrarna på Montessori Vega förskola lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...