Stoppa fyrverkerier för privatpersoner

Hur vackert och festligt det än är med fyrverkerier, så orsakar det alltför mycket lidande för både husdjur, boskap och vilda djur. Vi vet också att fyrverkerierna är en dödsfälla för fåglar.
Förutom lidandet för djur är fyrverkerier skadligt för miljön. Fyrverkerier orsakar ett antal bränder och c:a hundra människor skadas varje år.
På senare år har också fyrverkerier missbrukats genom att det skjuts på tider som inte är tillåtet och t.o.m skjutits mot djur och människor. Det används också som vapen mot polis och blåljuspersonal.
 
Under den allmänna motionstiden 2020 har det lämnats in två motioner ang förbud för privatpersoner att använda fyrverkerier. Dessa motioner kommer att beredas i försvarsutskottet under våren.
Denna namnlista kommer att lämnas till försvarsutskottet för att visa vårt stöd för de två motionerna och att vi är många som önskar ett förbud.
/ Facebookgruppen "STOPPA FYRVERKERIER för privatpersoner"

Facebookgruppen "STOPPA FYRVERKERIER för privatpersoner"    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Facebookgruppen "STOPPA FYRVERKERIER för privatpersoner" överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...