Stockholmsuppropet - rädda naturen och vår vackra stad!

Stockholmsuppropet - rädda naturen och vår vackra stad!
 
Vi ifrågasätter om stadens storskaliga förtätning verkligen sker ”på ett sätt som är hållbart för både människa och miljö, just nu och många generationer framöver” (ur Stockholm växer, stadens information till medborgarna) då grönområden - våra viktigaste luftrenare och platser för avspänning och rekreation - försvinner, då hänsyn inte tas till människans trivsel gällande estetik, täthet och proportioner i boendemiljön och när platsers kulturhistoriska förankring och fornminnen går förlorade.                     
 
Vi vill stoppa denna förstörelse av våra närförorter innan det är för sent! Vi vädjar till våra politiker att satsa på andra långsiktiga och hållbara lösningar (de finns), låt Stockholm bli ett exempel på en unikt vacker storstad med trivsamma bostadsområden som värnar både människa och natur.

Karolina Bjursten - Stockholmsuppropet    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Karolina Bjursten - Stockholmsuppropet överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook