Sluta exkludera Halmstad Skateboardklubb

Halmstad Skateboardklubb har under flera års tid fört en diskussion med kommunen kring vår ekonomiska uppbackning som inte följer föreningens utveckling. Låt oss förklara varför: 

Den kommunala Nolltaxan ger föreningar som har tillgång till kommunal hall en större backning som dessutom ökar sömlöst om verksamheten växer. (Se bifogade exempel längst ner)

Vi har en egen hall, som vi byggt själva, för till 90% egna medel. Kommnunens lösning med Anläggningsstöd fungerar inte längre. Föreningen har växt med 13 ggr sen 2013, men bidraget är exakt på kronan samma. Så våra medlemmar är alltså värda 13 ggr mindre samtidigt som föreningen får 13 ggr mer jobb.

Handlar det då bara om ett otillräckligt system? Nej! För andra anläggningar har Halmstads kommun agerat och skapat speciallösningar för att verksamheten ska kunna fungera. (Se några exempel igen längre ner). Men våra barn & ungdomar är tydligen inte värda den ansträngningen, det är otroligt märkligt.

Därför EXKLUDERAR Halmstads kommun Skateboard & våra barn & ungdomar. 

 

Tycker du som vi att detta måste ändras omgående? Signera denna namnundersamling.

 

Tack <3

/Styrelsen Halmstad Skateboardklubb

 

Länkar i media: 

https://www.tacky.se/halmstad-skateboardklubb-hotad-orattvis-fordelning-av-bidrag/

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=128&artikel=6797894

http://www.hallandsposten.se/nyheter/halmstad/ekonomiska-sv%C3%A5righeter-nu-kan-f%C3%B6reningen-l%C3%A4ggas-ner-1.4738203

 

Länkar till föreningen: 

http://hstdskate.se

https://www.facebook.com/HalmstadSkateboardklubb/

 

Skärmavbild_2017-10-22_kl._10_.36_.19_.png


Halmstad Skateboardklubb #hstdskate    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Halmstad Skateboardklubb #hstdskate lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )