Sänk hastigheten i Lemland

  • Längs Lemlandsvägen, sträckan Prästgården-Rörstorp har det bosatt sig flertalet barnfamiljer, hästanläggningar, hundanläggning, samt flertalet privata stall ryttare, pendlare med bussar, samt flera skolbarn.
  • Under denna sträcka finns även flertalet hyresbostäder och sportplan som gör att trafiken även i korsningarna har ökat. 
  • De önskar nu en gemensam sänkning från hastigheten 90 till 70. Sänkningen till 70 sträcker sig nu till Prästgården, man önskar nu förlänga den fram till Gamla Skolan/krossen, vilket betyder en förlängning på ca 2km för att trygga omgivningen djuren, barnen och de som vistaspå vägen och i korsningarna dagligen. 

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Petra Ramstedt lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...