Sänk avgifterna för idrottsaktiviteter

Fysisk inaktivtet kan leda till sjukdomar som högt blodtryck, typ 2-diabetes, övervikt, benskörhet och viss typ av cancer. Idrottsrörelsen är en av de viktigaste aktörerna för att uppmuntra fysisk aktivitet och andra goda levnadsvanor. Samtidigt stiger avgifterna i barn- och ungdomsidrotten, vilket gör att många familjer med barn och ungdomar som vill hålla på med idrottsaktviteter inte har råd att göra det. I stora delar av Sverige kostar exempelvis medlems- och deltgaravgift i fotbollsföreningar upp mot 2000 kr/år. Därför vill vi att avgifterna för alla idrottsaktiviteter ska sänkas omgående, så att alla barn och ungdomar ska ha möjlighet till fysisk aktvitet.

 


Johanna Ohre, Kajsa Storm och Johanna Sjöström    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Johanna Ohre, Kajsa Storm och Johanna Sjöström lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )