Sälj inte Kristiansborgsbadet

kristiansborgsbadet1.jpg

Kristiansborgsbadet är stängt sedan i somras eftersom företaget som skulle köpa badet har har dragit sig ur. Nu är vi många som är oroliga över badets framtid. 

Det skulle vara en katastrof om Kristiansborgsbadet läggs ner eller säljs till ett företag som höjer priserna och gör om badet så att det inte passar för alla. Västerås behöver två vanliga kommunala badhus för barnfamiljer, motionssimmare med flera! Det nya Lögarängsbadet är jättebra men är ofta fullt och för många är det långt att ta sig dit.  

Vi som skriver under den här namninsamlingen vill att politikerna i Västerås stad tar sitt förnuft till fånga och behåller Kristiansborgsbadet.


Sara Andersson, småbarnsförälder    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Sara Andersson, småbarnsförälder lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...