Rubina och Rättigheternas Skatt

fotografi.jpg

Vill du se serien Rubina och Rättigheternas Skatt? 

Ett färgsprakande piratäventyr som behandlar Barnkonventionen. En serie som riktar sig främst till lågstadiet men kan ses av hela familjen.

Kort beskrivning av handling:
"Den själviska sjörövarkaptenen Rubina har nu kartan och kan segla efter den legendariska Rättigheternas Skatt. Men drömmen går i kras när hennes besättning lämnar henne för att ansluta sig till hennes värsta fiende, kapten Smaragda. Genom att utge sig för att vara ledare för ett seglarkollo lyckas Rubina få med sig fem barn på jakten. Men till skillnad från pirater är barn inte att leka med… "

Se filmen "Historien om Rubina" för att veta mer och projektet och kolla in Trailern


Följ Filmvännerna på youtube och gilla sidan Rubina och Rättigheternas Skatt på Facebook. 

Namnunderskrifterna kommer att användas för att visa produktionsbolag och finansierer att detta projekt behövs. Vi hoppas att det ska underlätta söka stipendier och finansiellt stöd för att kunna genomföra projektet. Ju fler namnunderskrifter desto större chans att få stöd till produktionen som berättar för barn om deras rättigheter. Preliminär inspelning är satt sommaren 2018. 

Hjälp oss att hjälpa barn!

Kontakt: Rubina@filmvannerna.se

 


Tess Lydeholt Berg    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling


ELLER

Din e-postadress kommer inte att publiceras på vår webbplats. Insamlingens upphovsman kommer dock att se alla upplysningar du lämnar på detta formulär.

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din signatur. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.
Facebook