Rädda Snotty!

Snotty Sound Bar är en av Stockholms populäraste musikbarer. Nu lever de under hot om stängning. Hjälp till att rädda Snotty, Skånegatan och Stockholms musikliv! Skriv under!

Allt fler musikbarer och konsertlokaler hamnar i konflikt med boende i sin närhet då de ses som störande. Många av dem har tvingats att stänga. Nu har Snotty Sound Bar på Skånegatan 90 hamnat i knipa då en nyinflyttad hyresgäst anser sig bli störd av verksamheten. En verksamhet som har pågått i mer än 9 år. Hyresgästen har anlitat advokat för att driva frågan. Snotty har ljudisolerat toaletten, bytt till riktade högtalare och kopplat in en limiter för att begränsa ljudvolymen på musiken. Hyresgästen är ändå inte nöjd utan anser att sorlet från gästerna är störande vilket nu lett till att Snotty kan tvingas att stänga.

Vi anser att det borde ha varit uppenbart för hyresgästen att det fanns en risk för störande ljud då Snotty och tre andra restauranger och deras uteserveringar syns tydligt från gatan. Dessutom står det tydligt i Snottys hyreskontrakt att de driver en musikbar.

Anledningen till att Skånegatan är en populär och attraktiv gata är det finns gott om butiker, barer, restauranger och caféer på den. Det lockar människor och människor låter.

Hjälp till att rädda Stockholms nöjesliv!