Rädda Seniorernas Hälsocenter

Politikerna i Socialnämnden måste besinna sig och inse vilket misstag de gjort när de bestämt sig för att stänga ner en väl fungerande verksamhet.

Drygt 350 äldre deltar varje vecka i någon/några hälsfrämjande aktiviteter och det är väldigt bra både för den enskilde och för kommunen. Ju längre vi klarar oss själva, utan insatser från hemtjänst eller boende ju bättre för alla parter.

Kommunens äldreplan, som togs beslut om på Kommunfullmäktige för nästan exakt 1 år sedan, måste följas. Det beslutet fattades av samtliga partier i samstämmighet för att få en långsiktighet i planen. Nu fattar allianspartierna ett beslut i Socialnömnden som går helt emot ett fullmäktigebeslut.


Anne-Marie Stamfält    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Anne-Marie Stamfält överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook