RÄDDA PYTHAGORAS INDUSTRIMUSEUM

På grund av politiska beslut angående bidrag och budget för Pythagoras Industrimuseum riskerar museumet att stängas ned. Pythagoras är en del av norrtäljes kulturarv, historia och identitet, ett ställe där flera generationer har firat skolavslutningar och där det hålls event och marknader varje år. Här har barn gått på studiebesök i många många år och hit reser folk från hela Sverige för att leva sig in i en gammal fabrik där folk levde och arbetade under 1900-talet, som dessutom använts i ett flertal film och tv-inspelningar. Pythagoras industrimuseum har betytt mycket för många av rospiggarna, och behöver nu hjälp! Skriv under för ett försök att rädda Pythagoras! 


Ella Stålkrantz, Lina Gillberg och Siri Grann    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Ella Stålkrantz, Lina Gillberg och Siri Grann lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...