Rädda Överbyhästsportförenings fritidsgård

Vi fått information om att beslut är taget att Sollentuna kommun skall satsa sina pengar på 3 st kommunala fritidsgårdar vilket innebär att Överby fritidsgård inte kommer att få ett förlängt uppdrag 2022. Vi har f.n ett muntligt avtal att driva verksamheten t.o.m 2021-12-31.

Nu behöver vi gå samman och försöka påverka kommunen att detta beslut inte skall genomföras. Många andra kommuner ser värdet med att satsa på fritidsgård på ridskolor medan Sollentunas kommun gör tvärt emot.

Vi undrar:

  1. Varför väljer Sollentuna kommun att lägga ned/inte satsa på en välfungerande fritidsgård?         
  2. Denna fritidsverksamhet är billigast per besökare och har flest besökare. Varför tas just denna verksamhet bort? Vi behöver hjälp att rädda fritidsgården på Överby

Skriv under denna namninsamling så att vi kan visa våra politiker att vi är många som vill att Överby fritidsgård ska få fortsätta sin verksamhet!


Sara Andersson Överby hästsportförening    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Sara Andersson Överby hästsportförening överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...