Rädda livet på Abbas!!

Detta handlar  och LIV och DÖD!! Sprid detta och låt Abbas stanna i Sverige!

 

Detta är Abbas Homaidi från Irak, precis fyllt 19 år.

Abbas kom till Sverige 1 Januari 2016 som ensamkomnde flyktning. 

Just nu så studerar Abbas i skolan.

Han flydde från Irak då en grupp människor förföljde honom och gör det fortfarande. De förföljer honom pga hedersproblem. Eftersom de inte har hittat Abbas i Irak så har de beskjutit familjens hus och därefter avled hans lillebror.

Hans familj har lämnat Irak och åkte till Turkiet, därefter tappade de kontakten med Abbas.

Migrationsverket har avslagit uppehållstillstånd för Abbas 4 gånger och på torsdag 12 Juli har han återvändandesamtal.

De har fått information om att han är förföljd och kommer att dö så fort han landar i Irak, däremot har han inte heller familj eller någon att vända sig till men det är ingenting han tänker på då han är 100% säker på at han kommer dö direkt.

Vi anser att migrationsverket har brytit mot sina regler/lagar då han behöver skydd i Sverige med får ej stanna!

Han fick berätta om sin stad som han bodde i Irak (om en bro, moské, känd resturang), han fick i följdfråga om ett fängelse och en mur, och detta skulle han alltså kunna! Men då är vår fråga, ska en ung kille verkligen veta vad namnet på en mur och ett fängelse heta? Han har redan nämnt en bro, en moské och en känd restrang, men de duger alltå inte? Migrationsverket anser att hans hemvinst inte är sannolik bara för att han inte visste namnet på en mur och ett fängelse!?

Abbas behöver skydd i Sverige och detta är allvarligt! Detta MÅSTE uppmärksammas då det nästan inte finns någon tid kvar! Migrationsverket måste hjälpa Abbas att få den skydd han behöver här, de går inte att skicka hem någon som man vet kommer dö så fort han landar i Irak!

Abbas lider av psykisk ohälsa efter allt jobbigt han har gått igenom. Han vill ta livet av sig om han inte får hjälp och skydd från migrationsverket. Han ser ingen menng med livet då han ändå kommer dö om han åker till Irak. Därför ber vi er att skriva under för att få Abbas att stanna i Sverige och rädda hans liv!

 

Tack för all hjälp och stöd!!

36788612_1873527892955454_6095685575262601216_n.jpg

 


rädda livet på Abbas    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att rädda livet på Abbas överlämnar min signatur till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din signatur. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Facebook