Rädda kulturen i Eksjö

HAIRSPRAY_PRGBLAD-5253.jpgFöreningen Teatertolvan i Eksjö har nåtts av beslutet att Fortifikationsverket/Försvarsmakten stoppar uthyrningen till externa partner av deras lokal Fritidsgården Ing2 i Eksjö. En lokal som under många år fungerat som en scen och samlingsplats för kulturen i staden.
 
Teatertolvan är mitt uppe i repetitionerna inför sin nästa musikal men ställs nu inför en enorm utmaning att överleva som kulturföreningar på landsbygdendå det inte finns några alternativ till motsvarande scener inom kommunen. Kan detta innebära döden för kulturen i Eksjö?
 
Detta kommer att påverka barn, ungdomar och vuxna från hela regionen. Det kommer påverka möjligheterna att samarbeta mer inom regionens gränser. Detta kommer påverka möjligheten att ge ett kulturstarkt samhälle och utveckla ungdomar, skapa tillhörighet och välmående.
 
Syftet med namninsamlingen är att påvisa för olika myndigheter vikten av kultur och att förutsättningar, som tex. en lokal är nödvändigt för att bedriva kulturella och kreativa näringar. 
 
Skriv under denna lista, om du liksom Teatertolvan tycker kultur är viktigt och behöver få en ärlig och värdig chans. Helt enkelt, skriv under för att rädda kulturen i Eksjö! 

Skriv på denna namninsamling

Fyll i formuläret nedan för att skriva under denna petition skapad av Teatertolvan. Namninsamlingens författare kommer se all information du anger i detta formulär.


ELLER

Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Facebook