Rädda Äventyrsbadet på Eriksdalsbadet!

 

Eriksdalsbadet är en kommunal sim- och idrottsanläggning på Södermalm i Stockholm. Inomhusbadet är stadens mest besökta bad, med 1,5 miljoner besökare om året.

En större renovering av Eriksdalsbadet väntar. Då vill moderaterna, som är i majoritet, passa på att ta bort Äventyrsbadet – som älskas av barn från hela Stockholm. De vill ersätta det med en bassäng för undervisning och en plaskdamm. 

 – Äventyrsbadet kommer att upphöra i sin nuvarande form. Det är för att det uppnått sin tekniska livslängd och man ser att den här ytan istället kommer kunna användas för att bygga ytterligare en undervisningsbassäng. Det viktiga är att det här är en nationalarena för simidrotten i Sverige och det är det vi måste prioritera här, säger moderaternas Dennis Wedin

Detta måste förstås stoppas. Lekdelen är en viktig samlingsplats för barn och ungdomar. Flera föräldrar till barn med särskilda behov vittnar om att Äventyrsbadet behövs! Inte bara för lek, utan också för att öka simkunnigheten. Grundsärskolan besöker Äventyrsbadet varje vecka för att deras elever ska få vattenvana. 
 
Beslut om simhallens öde fattas i juni. Tills dess måste vi samla in så många namnunderskrifter som möjligt.
 
Så skriv under för att bevara Äventyrsbadet på Eriksdalsbadet!
Och DELA namninsamlingen!
 
OBS! Mejlet som bekräftar er mejladress KAN hamna i papperskorgen, så om det inte dyker upp vet ni var ni ska titta!
 
Läs mer här: 
 
 
 

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Isabella Nerman lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...