Rädda Åre ridklubb! För en trygg framtid för våra ungdomar

 

Låt oss tillsammans rädda Åre Ridklubb – en plats för gemenskap, rörelse och hästliv!
Vår älskade Åre Ridklubb kämpar i svåra tider, trots att både hästar och personal minskas. I flera år har engagerade ideella krafter slitit för att ge våra ungdomar och vuxna, framförallt unga tjejer, en säker och stödjande miljö där de kan odla rörelseglädje, vänskap och kärlek till djur.


Här står vi inför en utmaning: Kommunens stöd till vår förening har varit bara en bråkdel av vad andra föreningar, där majoriteten är pojkar, har fått. Det är dags att ändra på det! Vi anser att alla, oavsett kön, förtjänar en jämlik chans till en meningsfull fritid.

Om Åre Ridklubb försvinner, riskerar många unga och barn att förlora en värdefull plats att växa och utvecklas på. Låt oss tillsammans hjälpa till att förhindra att de hamnar på fel spår med fel sällskap.

Din röst är avgörande. Vi behöver din underskrift NU för att visa våra beslutsfattare att Åre Ridklubb är ovärderlig för vårt samhälle. Tillsammans kan vi påverka förändring och bevisa att vår kommun måste göra mer för att stödja vår klubb och våra unga medlemmar.


Vi behöver din hjälp! Låt oss gemensamt kämpa för en trygg framtid och rädda Åre Ridklubb! Skriv under vår petition och hjälp oss sprida budskapet. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva på godkänner jag att Freya Eglund kan se all information jag lämnar i detta formulär.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.


Jag godkänner att informationen som jag anger på det här formuläret behandlas i följande syften:
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...