Protestera mot den planerade vägen till Vita sand. Bromölla kommun vill såga ner skogs och friluftsområde för att skapa väg och parkering!

Bromölla kommun har byggt förskolan Vita sand, utan att ha någon klar plan för hur tillgänglighet för trafiken kommer att vara. Nu vill kommunen förstöra skog vid strandängen för att skapa parkeringsplatser och väg till förskolan. Detta innebär att det kommer bli en stor ökning av trafik i området vid strandängen, i anslutning till vägen ner mot campingen och stranden. Både en stor ökning av personbilar men även lastbilar kommer att ske. Detta innebär att Strandängen inte längre kommer vara ett mysigt naturområde. En del av slingan kommer att förstöras. Barnfamiljer kommer inte längre kunna gå fritt till stranden. Säkerheten i området kommer minska.

Det fnns andra alternativ att skapa mer tillgänglighet vid området till Vita sand. Detaljplanen är ett enda stort antagande och bygger ej på fakta. Kommunen har brustit i att informera de berörda som bor längst bangårdsgatan. Den gata som kommer påverkas mest. 

Vi önskar behålla vår skog och den natur som vi och så många andra vistas i dagligen. Snälla skriv på denna lista om du anser att vår natur är viktigare än parkeringsplats. 

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att My Hagelkvist överlämnar min signatur till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din signatur. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook