PATIENTUPPROPET | FÖR DIG SOM HAR FÅTT NOG AV VÅRDKRISEN | www.patientuppropet.wordpress.com | Twitter: patientuppropet

www.patientuppropet.wordpress.com är en partipolitiskt obunden samlingsplats för patienter och vårdtagare inom den svenska sjukvården som är starkt kritiska till de senaste årens politiska och ekonomiska utveckling som präglar Sverige. Både patienter och vårdpersonal blöder av de styrandes nedskärningar och felprioriteringar.

Vårdkrisen kan knappast ha undgått någon. Media skriver dagligen om uppsägningar, besparingar, varsel, "krigzoner" och patienter som inte får någon vård eller människor som till och med i värsta fall avlider av den rådande sjukvårdspolitiken. Vad beror denna utveckling på? Varför finns det en vårdkris och hur illa behandlas egentligen skattebetalarna? Vilka är de ansvariga när sjukvården faller sönder? Patientuppropet har svaret på den frågan.

Patientuppropet är patienternas egna vittnesmål och som vittnar om att någonting är mycket fel inom den svenska sjukvårdspolitiken. Skriv under och var med och förändra genom vår namninsamling https://www.skrivunder.com/patientuppropet men delge också gärna ditt vittnesmål på vår webbplats.

Patientuppropet är patienternas vittnesmål gällande den rådande vårdkrisen. Vi kräver att den offentliga sjukvården som vår landstingsskatt finansierar skall fungera. Irene Svenonius (M) och Anna Starbrink (L) bär det yttersta ansvaret för vårdkrisen och borde avgå från Region Stockholm med omedelbar verkan. Din underskrift och vittnesmål är viktigt. Besök Patientuppropets webbplats och lämna just ditt vittnesmål och berättelse om vården på www.patientuppropet.wordpress.com

Nu har vi fått nog av den politiska högerns New Public Management (NPM) sjukvårdspolitik där vinsten är viktigare än patienterna och vårdpersonalen.

Sprid oss gärna på sociala medier!

https://twitter.com/patientuppropet

Tack


www.patientuppropet.wordpress.com    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att www.patientuppropet.wordpress.com lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...