Överstatliga forumsavgifter (WEF) ska betalas med privata medel

Under flera år har konsekvent svenska regeringsmedlemmar bjudits till flera dagars seminarium in av den europesika lobbygrubben WEF (World Economic Forum). Central karaktär av föreläsningarna är politiska strategier, visioner och ideer inom det som WEFs ordförande kallar för 'den fjärde industriella revolutionen'. 

Denna tankesmedja bär en hög influensgrad på våra lättsmickrade beslutfattare men har ingen förankring i de garantier och löften som respektive svenskt parti gick till val med. Att uppmana medborgare i ett demokraftiskt land som Sverige att lägga sig röst på sig själv med förefattningen att landet Sverige tjänas med dess invånare blir således dikt och förbannad lögn hörsammande politiska direktiv utomlands.

Med andra ord får detta forumsmedlemskap (ca 300,000kr på medlem) ses som ett rent personligt nöje och bör inte bekostas av våra gemensamma medel.

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Per Abrahamsson lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLERBetald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...