Öka trafiksäkerheten på Lövholmsvägen nära Förskolan Gröndalsgården

Vi är många som uppskattar de åtgärder som redan vidtagits för att förbättra säkerheten på Lövholmsvägen, speciellt nära Förskolan Gröndalsgården. Dessa insatser har betydligt höjt framkomligheten och säkerheten, vilket är av stor betydelse för oss boende i området. Det gör det dessutom mer bekvämt och säkert för cyklister att färdas där året om.

Trots de nuvarande förbättringarna, som den dubbelriktade cykelbanan och separata gångbanan, märker vi att alltför många bilister kör över hastighetsgränserna. Bristande skyltning och få hastighetsdämpande åtgärder gör situationen särskilt riskfylld för våra barn. Våra förslag hittills kring hastighetsdämpande åtgärder har besvarats där staden anser att de är tillräckliga.

Som föräldrar lägger vi stor vikt vid att lära våra barn om trafiksäkerhet. Men, som vi alla vet, kan små barn vara impulsiva och oförutsägbara. Med den stora mängden trafik som passerar, inklusive bussar och lastbilar, ser vi ett akut behov av ytterligare säkerhetsåtgärder. Lövholmsvägen är inte bara en transportled; den är en livsnerv för området och central väg för våra barns vardagliga resor till skolan och förskolan.

Vi uppmanar ansvariga myndigheter att snabbt granska och införa fler säkerhetsförbättringar längs denna del av Lövholmsvägen. Vi vill inte vänta på en tragedi för att understryka dess vikt.

Stöd vårt upprop genom att lägga till ditt namn nedan. Tillsammans kan vi verkligen göra en skillnad!

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Peter Ringwall lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...