NYVAL 2020

VI VILL HA NYVAL NU!

Vi är trötta på hur socialisterna förstör vårt land med sin galna politik. De har importerat för många migranter, och speciellt kriminella migranter. Nu räcker det med våldsbrott och våldtäkter av Svenska kvinnor och barn. Vi har haft nog med skottlossningar, explosioner, vandalisering och stöld. Vi accepterar inte att den nuvarande regeringen prioriterar migranter över Svenskar längre, och att dom betalar för deras alla behov med våra pengar. Vi accepterar inte att våra äldre lever i fattigdom för att gynna migranter som aldrig har betalat skatt. Vi accepterar inte att vårt land blir förstört längre och vi vill därför ha en ny regering. Vi vill ha nyval nu!

Vi kräver följande:
1. NYVAL
2. Stoppa invandringen
3. Stäng gränserna
4. Utvisa ALLA kriminella invandrare
5. Återvandringsprogram

 

Svenska Folket

'SVERIGE - Vi som vill ha en ny regering' #NYVAL2020


Anna Karin Majer, SVERIGE - Vi som vill ha en ny regering    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Anna Karin Majer, SVERIGE - Vi som vill ha en ny regering överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...