Nya arenan i Habo

Habo kommun är en av de kommuner som växer mest i hela Sverige. Under 10 år beräknas kommunens invånare att dubbleras och då hoppas vi redan inbitna invånare att kommunen ser till att hänga med. 

Snart tas de första grävtagen på Kärnekulla och en ny arena ska ta form. Enligt det uppdaterade funktionsprogrammet för idrottslokalen ska arenan endast ta 600 sittande och 200 ståplatser. Vi invånare undrar då hur vi alla ska få plats i framtiden med ett fördubblat invånarantal för alla event? Vi är trötta på att allt blir halvdant. 

Vi har idag en kommun med stort inflytande i idrottsvärlden. Vi har ett innebandylag i högstaligan, SSL, ett vollybollylag i högstaligan, elitserien och ett handbollslag, alla med stor ungdomsverksamhet. För att möta de krav från förbunden skall minst 1000 platser finnas för seriespel och 1500 för slutspel. Rent krasst fattas redan där hälften av platserna

Ska även kulturskolan, som idag redan är stor, kunna utvecklas och bjuda in till event krävs fler sittplatser till en större kommun. Kulturskolan behöver få uppmärksammas mer då de alltid har fått undermåliga och trånga lokaler och har kämpat länge för att få större plats. Kyrkornas verksamheter kommer även kunna bli större med hjälp av en arena. 

För att kunna bli en växande kommun och vara en "bra" kommun ska man kunna möta de enkla krav som alla i kommunen kan gynnas av. Tänk alla event som kommer kunna ske med en väl utnyttjad arena. Sportevenemang, kultur och inte minst från skolan med skolavslutningar, lucia och föreläsningar. Med ett bra föreningsliv och kulturliv lockar vi invånare till oss och skapar en lugnare och tryggare kommun! 

 

Skapa en plats för våra ungdomar. Gör så att vi kan få trivas och och inte får vara i en barackkommun. Vi vill kunna vara stolta över att bo här. 
Kära kommun, SATSA på arenan och SKAPA platser så alla kan få vara med! 

Vi vill se minst 1500 sittplatser i arenan och det utan diskussion

 

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Efraim Björnell lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...