Nej till moskébygget i Norrköping!

Vi kräver en folkomröstning angående bygget av moské i Norrköping! Moskéns placering kommer bli precis vid IFK:s arena och har fått tillstånd till 44 meters minaret.

Skulle upp i nämnden nu den siste augusti men är flyttad till framtiden, sista infon är i September! Vad vi vill med dessa underskrifter är att skapa en opinion, en opinion som vill ha en folkomröstning om moskébygget. 

Det viktiga att veta om den här insamlingen är att den här elektroniska insamlingen av underskrifter inte är godkänd i Sverige! Därför är det oerhört viktigt att ni även skriver under den i pappersform! 

Vi i Sverigedemokraterna finns på Skvallertorget Norrköping under Augustifestivalen, kom dit och skriv under och/eller hämta listor för underskrift. Kan ni inte komma dit så kontakta ordföranden på 0721629204 så skickar vi hem.

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Rosie Nilson överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook