Nej till mer vindkraft i Bräcke kommun

Vi skriver under för ett nej till mer vindkraft i Bräcke kommun.

Vi tror inte på att vindkraft är lösningen för Bräcke kommun. Vi tror inte på att en etablering av vindkraft kommer att gynna bygden, bidra till inflyttning eller leda till en levande landsbygd.
Tvärtom tror vi att mer vindkraft i kommunen skulle kunna innebära nådastöten för Bräcke kommun och dess landsbygd då vindkraft istället för med sig förödande konsekvenser för så väl människor, natur och djurliv.

Samtidigt som vi skriver under för ett nej till vindkraft, skriver vi under för ett ja till en levande landsbygd och välmående natur.
Vi ställer oss upp för det vi anser är värt att försvara.
Vi säger ja till en framtid i Bräcke kommun.

För ett levande Bräcke.

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Matilda Ågevall lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )