Nej till Coronavaccin

                                 Nej till Coronavaccin!

Den vetenskapliga metoden kräver att ett nytt vaccin ska prövas i 10-15 år innan det släpps på marknaden vilket innebär att alla nya vaccin bör ha 10-15 år av genomgångna tester i bagaget innan de kan börja användas på medborgare i ett land. Denna regel gäller även för ett vaccin mot viruset SARS-CoV-2 och virussjukdomen Covid-19.
Om ett Coronavaccin släpps på marknaden under de närmaste 9 åren är det alltså inte vetenskapligt beprövat.

Trots detta och trots att det i skrivande stund inte finns ETT ENDA Coronavaccin som godkänts har svenska regeringen köpt rättigheterna till 10 miljoner vaccindoser från minst två vaccinföretag.

Under testerna med dessa Coronavaccin har försökspersoner dött och allvarligt skadats. Till och med chefen för Folkhälsomyndigheten Johan Carlson flaggar redan nu för kommande biverkningar och vaccinskador.

©Stefan whilde

Läs gärna igenom dessa relaterade länkar skriven av Stefan Whilde - Klassisk homeopat, lärare i och expert på homeopati, författare, föreläsare

https://stefanwhilde.se/2020/08/17/surt-for-vaccinindustrin/

https://stefanwhilde.se/2020/06/02/ett-framstressat-vaccin-ar-en-dodsfalla-du-har-ett-val/

https://stefanwhilde.se/2020/09/29/gor-miljofarligt-avfall-oss-friskare-nar-vi-ar-sjuka/

Det är dags att sätta stopp för denna galenskap och få folk att vakna upp ur denna masspsykos som pågår innan det är försent!! Är det verkligen en sådan här värld vi vill ha? 

Din röst räknas, ju fler vi är tillsammans som försöker få ett stopp på detta ju större är chansen att lyckas, så snälla gör din röst hörd!!

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Rebecca lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...