Nej tack till solcellsparker i Harplinge!

Vi i Harplinge bor på en liten ort där alla hjälps åt, vi är omringade av all typ av natur.

Man kan vandra i skogen, men kan vandra längst havet, och mittemellan och granne med oss ligger våra underbara öppna åkrar som knyter ihop säcken för landskapet på något sätt.

Då att komma med 400+ HA solcellsparker är som att ta bort det som för allt sammans, vill du cykla ner till havet gör du det mellan åkrarna och man mår bara bra av hur fint och idylliskt det är. Ska man upp på berget och skåda utsikten till havet möts man av en helt magisk utsikt hela vägen ner till havet.

Då om det kommer miltals av stålnät , solcellsparker som täcker hela landskapet, då försvinner allt som jag älskar på samma gång. Det som gör att jag älskar utsikten från berget , eller sommardagen på cykeln mellan åkrarna.

 

Jag vill inte gå upp på toppen och ångra att jag inte hjälpte till och kriga för att bevara det som gör oss till vilka vi är. Skriv på om du / ni känner samma.


Mattias Dahlström    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Mattias Dahlström lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...