Namninsamling för Zipporah

Zipporah har ännu en gång blivit sviken av socialtjänsten och polisen, två statliga myndigheter som ska främja trygghet har ännu en gång varit grunden till ännu mer trauma för Zipporah och hennes familj. Den förskräckliga och djupt sårande videon har många sett men frågan är vad vi som ett kollektiv kan göra? 

Vi har startat namninsamlingen för att socialtjänsten och polisen ska stå tillsvars för deras agerande mot Zipporah, med namninsamlingen vill vi uppnå tre saker: 

1. På politisk nivå, vi vill att namninsamlingen ska uppmana kommunpartin (alliansen) att göra ett uttalande om rasismen som ligger till grund för bristen i agerande som pågår i Zipporahs fall men även i många andra liknande fall. Vi vill att politikerna som är aktiva i Linköping ska veta att de också har svikit Zipporah.

2. På organisatorisk nivå, kommunen är huvudman för alla myndigheter såsom socialtjänsten. Vi kräver att Zipporahs familj ska få resurser och tydliga åtgärder för att återförenas med Zipporah.

3. Vi vill att polisen som var inblandade i videon där Zipporah utsätts för våld samt hot ska stå still svars för deras agerande som motstrider Barn konventationen samt Familjerätten. Ingen barn förtjänar att bli utsatt och inga syskon eller föräldrar ska tvingas stå hjälplösa medans det sker. 


Take A Stand With    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Take A Stand With lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...