Mot nedskärningarna i Umeås för- och grundskolor

8E6CD3D7-37EA-4983-8C5E-5B123F9F0B4B.jpegVi har fått nog. Det finns inget utrymme för nedskärningar i för- och grundskola. Ledande politiker vill ha en kostnadseffektiv skola med goda resultat. Goda resultat behöver kosta. I en kostnadseffektiv skola får barn och personal betala för de nedskärningar som planeras. Sjukskrivningar, stora barn- och elevgrupper, och dåligt mående är inget vi kan acceptera. 

Vi vill se satsningar på för- och grundskola. Personal efter behov och minskade barn- och elevgrupper. Vi brinner för en välmående för- och grundskola!

Vi uppmanar alla: skolledare, vårdnadshavare (samt mor-och farföräldrar, mostrar, farbröder etc), anställda i skolan, elever och alla engagerade att skriva under för en fullt finansierad för- och grundskola.

Nu är det nog!

 

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Katarina Nilsson lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...