Mot mäns våld mot kvinnor / women to remember

 Syftet med detta är för att visa att vi har fått nog och vi vill få ett stopp på detta med våldtäkter mot kvinnor och mäns våld mot kvinnor.

Detta ska vi sen lämna till stefan löfven.  Vi vill få in minst 10000 påskrifter.

Vi tycker detta:

 Kvinnor  ska kunna gå tryggt ute på stan , både på dagen och natten  utan att riskera att bli utsatt för våldtäkt eller misshandel. Detta gäller både fysisk och psykisk misshandel. 

Polisen måste även börja ta tag i utredningarna på en gång, det kan inte gå flera månader från brottet begicks tills utredningen börjar. brott som våldtäkt och misshandel och mord på kvinnor borde vara ett högt prioriterat brott av rättväsendet.

Det är inte okej att män som misshandlar kommer undan. Att våldtäktsmän får härja fritt, komma ut efter ett tag och göra samma sak igen!

Det är inte okej att mördare som slagit ihjäl en kvinna inte får längre strafftid, helst hade jag personligen sett livstid. Sen att anhöriga inte får mer i skadestånd. De är ett liv! Inte en diskmaskin som kvaddat... dags att kvinnor räknas som personer och inte en siffra i statistiken.

Så vad är ett kvinnoliv värld? Ja på #womentoremember kan vi hitta flera fall!

Vi vill hedra de kvinnor som blivit mördade av sina män.  Vi vill även uppmärksamma de kvinnor som blir våldtagna, både av en främmande person eller någon närstående.

Vi tycker ju även att alla typer av våld är fel och måste få ett slut.

Womentoremember Maria 

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Maria Löthman överlämnar min signatur till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din signatur. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor. Vi kommer att marknadsföra denna namninsamling för personer som tittar på andra namninsamlingar på vår hemsida, men ännu inte har sett just denna.

Facebook