Min bästa vän har fått ett besked om att han inte får stanna i Sverige. Vi behöver er allas hjälp för att kunna överklaga detta beslutet genom att samla in en massa namn underskrifter.

Hej,
Det är Giorgis bästa vän och jag fick veta att han har fått ett negativt svar om att få bo i Sverige. Det är en sån nyhet ingen vill få eller få höra.
 
Ända sen dagen Giorgi börja i samma skola som mig, så har jag känt mig bekväm med honom. Han är en mycket bra människa, han har potential till många saker som i matematik; No So. Han har även bra potential till boxning.
 
Giorgi är en person som alla behöver i sitt liv, han är en mycket bra vän. Han hjälper till när man behöver honom. Han är som en kompass, när man är vilsen så hjälper han dig.
 
Jag vill att Giorgi verkligen ska stanna i Sverige, han är som en klippa för mig.
 
Jag hoppas verkligen att han får stanna i Sverig, det hade betytt väldigt mycket för mig och samhället. För jag vet att när han kommer till arbetslivet så kommer han bidra till mycket och ändra på saker där ute, från negativa saker till positiva.

Giorgi Chidrashvili    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Giorgi Chidrashvili lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...