Låt våra ungdomar få spela TV - pucken

Under fredagen den 25 sep kom beskedet som en blixt från klar himmel - TV pucks kvalen ställs in med motiveringen från Svenska Ishockeyförbundets ordförande Anders Larsson att

"det är viktigt att svensk ishockey tar ansvar för att minska smittspridningen och därför gör vi vårt bästa för att efterleva de råd, rekommendationer och riktlinjer som Folkhälsomyndigheten och andra myndigheter sätter upp"

Under tisdagen den 29 september dvs 3 dagar efter presenterar Amanda Lind att de rekommendationer som gäller är fortfarande 50 i publik! Samt att arbetet fortgår för att inom två veckor förhoppningsvis kunna öka upp till 500 personer. 

Jag undrar är det endast ungdomar i åldern 13-15 år som ökar smittspridningen?
Då arrangemang av cuper fortfarande tillåts likaså rullar serierna i gång som tänkt, sammandragen bland våra minsta hockeyspelare är inte heller tänkt att ställas in utan ni tog EN turnering och visade med att ställa in den hur kraftfulla och med vilket ansvar ni sköter denna pandemi. 

Vi små och mellanstora föreningar runt om i landet är just nu experter på att bedriva vår verksamhet efter rådande rekommendationer och med total respekt för denna pandemi, men vi kommer att få stänga ned våra verksamheter om ni inte litar på vår kompetens och låter oss efter de uppsatta riktlinjer få fortsätta bedriva vår verksamhet! 

SVENSKA ISHOCKEYFÖRBUNDET Gör en ny bedömning och låt våra 05-07 ungdomar få sin dröm uppfylld att spela TV-pucken! (Flickor kan deltaga tre år, pojkar endast ett)


 

Med vänlig hälsning, 

Malin Lindgren, Härnösand 

 

 

 

 

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Malin Lindgren överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook