Låt våra äldre behålla sina hem

Tallgården_6702.jpegEtt ärende gällande avveckling av Tallgårdens äldreboende i Dösjebro planeras att gå upp i omsorgsnämnden den 21 september.
 
En avveckling som innebär att våra äldre redan under januari 2022  tvingas flytta från sina hem och den miljö de känner sig trygga i. Det finns boende på Tallgården som är mellan 90 och 100 år och synnerligen känsliga för miljöombyte.
 
Våra äldre kommer även skiljas från trygg och omsorgsfull personal som funnits i deras närhet dygnet runt och i många fall under flera år.
 
Vi känner oro för våra äldre och är väldigt ledsna då vi inte ser att detta är ett humant sätt att behandla våra äldre på.  
 
Denna lista kommer att överlämnas till omsorgsnämnden som protest mot ett eventuellt beslut om Tallgårdens avveckling och dess effekter.
 
Vi ber er att tillsammans med oss hjälpa våra äldre genom att skriva en signatur på denna protestlista.
 
Vänligen
Personalen på Tallgården i Dösjebro

Malena Karlsson och Susanne Magnusson    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Malena Karlsson och Susanne Magnusson lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...