Låt Valentin få stanna kvar i Sverige!

Vi ska försöka få in så många underskrifter som möjligt för att Valentin ska få ha en möjlighet att få stanna kvar i Sverige! Enligt mig så är det personer som Valentin som ska få stanna kvar i Sverige och inte bli tillbaka skickade..

Valentin är en 20årig kille som bott i Sverige i cirka fyra år och kommer ursprungligen från Moldavien. Valetin går i skolan här i Sverige och har skapat sig en bra och trygg omkrets. Valentins största önskan är att få vara kvar i Sverige. Valentin har även lärt sig otroligt bra svenska.

Valentin har tyvärr blivit nekad till uppehållstillstånd och kommer att skickas tillbaka till Moldavien så småningom. Jag tror jag talar för en stor del av Sveriges befolkning när jag säger att vi alla är uppmärksamma gällande migrationsverkets fetisch angående kriminella, drogmissbrukare och våldtäcktsmän. En del av de som fått uppehållstillstånd har tyvärr varit sådana personer, och ja migrationsverket har fått denna informationen om dessa personer innan beslutet för uppehållstillstånd tagits. Ändå har personerna fått stanna kvar i Sverige...

Inte undra på att rasismen växer när sådana beslut tas. Låt goda människor få vara kvar i Sverige och ge de en chans i livet! Vem är egentligen migrationsverket att få bestämma vem som ska bli utskickad när det är vi Sveriges befolkning som ska bestämma eftersom det är vi som ska leva bland/tillsammans med dessa människor. 

Var snäll och skriv under för att låta Valentin få stanna kvar i Sverige!
Facebook