Låt Lönsbodas dagmammor vara kvar!


Nästan på dagen 4 år sedan kommunen senast försökte. I det försöket hette det ”vi ser inget behov av så många dagbarnvårdare”. Vi bevisade då kommunen motsatsen och pedagogisk omsorg har sån kö att alla barn som önskar inte ens får plats, bara det säger vilken fantastisk verksamhet det är. 

 Nu är det tyvärr dags igen, men nu är de väl medvetna om att behovet finns så denna gången heter det att det är en besparing och därför ligger som sparförslag att dras in. Det vi för 4 år sedan visade var inte bara att behovet fanns utan också att ett barn hos en dagbarnvårdare kostar mindre än ett barn på förskola, så att säga att det är en eknomisk besparing är rent nonsens.   

Barnens situation har inte förändrats under dessa fyra åren. Det finns fortfarande MÅNGA barn som behöver den miljö, trygghet och de förutsättningar som kan ges inom pedagogisk omsorg. Jag säger härmed inte att pedagogisk omsorg är bättre än förskola generellt MEN det är bättre för VISSA barn och dessa barn måste fortsätta kunna få de förutsättningarna. Alla barn trivs inte på en förskola och alla barn trivs inte inom pedagogisk omsorg och det är därför, i allra högsta grad viktigt att vi fortsätter att ha den valfrihet vi har idag, att ha MÖJLIGHET att välja det vi känner passar våra barn bäst.

 

Låt oss ha den fina möjligheten kvar, skriv under och stötta vår kamp att få ha kvar våra fantastiska dagmammor i Lönsboda. 

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Ronja Lindhe lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...