LÅT LEONARDO FÅ STANNA KVAR I SVERIGE

Leonardo är 8 år gammal med en autism- och ADHD diagnos.

Leonardo kom tillsammans med sin mamma som är ensamstående för 1.5 år sedan.

Han har sedan dess gått på den skola där jag arbetar och har gjort enorma framsteg med hjälp av mig, klassen och hans lärare.

Migrationsverket har nu efter en överklagan beslutat att Leonardo och hans mamma ska utvisas till Peru.

Vi som arbetat och fått lära känna Leonardo och hans mamma är så besvikna på Sverige och detta beslut då vi alla är enade om att Leonardo behöver få stanna i Sverige som nu blivit hans trygga punkt och där han får enorm hjälp med hans diagnos som han INTE får i Peru. Leonardo har inga bra erfarenheter från skolan i Peru där han blivit utfryst och illa behandlad på grund av sin diagnos.

Carmen är en ensamstående mamma som tog sig hela vägen till Sverige för att ge sin son en framtid med tron om att Sverige är ett land som kan hjälpa barn med diagnoser.

Carmen jobbar som städerska och arbetar dagligen för att kunna försörja sin son.

Vi kommer inte låta Leonardo och Carmen bli utvisade utan en kamp om rättvisa och vi vill be er om att visa ert stöd för att kunna göra skillnad. Migrationsverket ska inte få utvisa människor som gör nått bra för vårt land!

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att R.G.W lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...