Låt HV71s nya arenanamn bli Stefan Liv Arena.

Arenanamntalet mellan Kinnarps och HV har löpt ut efter många fina år och det är ju säkerligen redan bestämt vilket företag som tar över rättigheterna från och med nästa säsong.

Vi alla förstår den ekonomiska och marknadsmässiga vikten i att låta ens företag pryda namnet på en arena. Speciellt när det gäller en toppklubb som HV71 som är starkt förknippat med Jönköping med omnejd. 

Vad namnet än blir anser jag personligen att det finns ett namn som vore en ovärderligt fin gest mot en av de mest meriterade men likväl omtyckta spelarna vi haft i föreningen - Stefan Liv. Jag har sett namninsamlingar och debatter om detta förut, men nu är ämnet mer aktuellt än någonsin. 

Stefan Livs namn är nästintill synonymt med HV71 och svensk hockey i allmänhet, och den fruktansvärda olyckan som Stefan var med om tog hårt på oss alla, oavsett om man är sportintresserad eller ej.

Han har blivit hedrad med att få gatan vid arenan uppkallad efter sig samt den fantastiskt fina minnesbilden som står som utanför entrén. Inget hade passat bättre än att låta hans namn på arenan komplettera hedrandet av hans minne efter allt han gav oss.

Det vore värdigt honom att fortsatt få vara delaktig i framgångarna på hemmaplan som han aldrig åter fick möjligheten till. Speciellt under föreningens kommande 50-årsjubileum, där en stor del av de 50 årens historiska händelser har inkluderat Stefan Liv. Jag är övertygad om att det finns olika lösningar som skulle kunna göra detta möjligt.

Alltid saknad, aldrig glömd. 

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Anonym överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook