Låt Hamid få fortsätta sitt liv i Sverige!

Hamid 39år, har bott i Sverige i 14 år men får utvisning efter utvisning. I 14 ÅR har han bott i Sverige men inte en enda dag i trygghet av att få veta att det är här han kommer att få stanna. Hamid har jobbat och gjort rätt för sig sen han kom till Sverige. 
Sverige vill skicka tillbaka Hamid trots allt han har berättat kan hända med honom om han skickas tillbaka, och ännu värre nu med alla omständigheter i Iran tvingar dom honom tillbaka??? Han kommer att tas av poliserna sekunden han sätter foten i Iran och ingen vet vad som kommer hända med honom då?! Snälla skriv under för en värdig framtid för Hamid!
Med tanke på Iran och omständigheterna där så kan vi inte gå ut mer om vem Hamid är eller bild på honom då det är en väldigt stark hotbild i Iran.  


Jonna Forssberg & Benjamin Moradimansour    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Jonna Forssberg & Benjamin Moradimansour lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...