Låt Familjen Raba Stanna

 

 Familjen Raba har bott i Sverige sedan 2008. Ahmed Raba tillsammans med sin fru Ibtisam Othman och barnen Ayman Raba, 27 år, och Sereen Raba, 22 år, flydde Västbanken i Mellanöstern för att hitta en ljusare framtid.

Efter avslag på avslag gick vi nu vidare med detta till migrationsdomstolen. Måndagen den 13 mars fick dem ännu ett avslag. Familjen har hoppet uppe men lider varje dag.

Nu vill vi göra allt i våran makt för att familjen ska få stanna! Här nedan kan ni klicka på länken för att komma vidare till en artikel där det står mera om familjen och hur det gått för dem innan detta avslag.

Jag hoppas och ber att vi får massvis med delningar så att en fin själ kanske finns där ute och får upp ögonen och kan hjälpa denna familj! Såhär får det inte gå till!


Denna familj som har fått kämpat hårt för att kunna stanna kvar.  Sverige är ett rättvist land mot flyktingar, men inte denna gång. Sverige har svikit en civilicerade familj idag. 

http://www.ekuriren.se/nyheter/familjen-utvisas-efter-atta-ar-i-sverige/

 

 

Skriv på denna namninsamling


ELLER

Din e-postadress kommer inte att publiceras på vår webbplats. Insamlingens upphovsman kommer dock att se alla upplysningar du lämnar på detta formulär.

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din signatur. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.
Facebook