Låt eleverna på Ållebergsgymnasiet ta studenten den 8:e juni

Studenten glada dagar närmar sig allt mer, men för studenterna på Ållebergsgymnasiet har denna händelse skjutits fram. Istället för att studenten blir av det utlovade datumet den 8:e juni tvingas studenterna nu istället att ta studenten den 15:e juni. Detta är något som upprör många.

Det är oprofessionelt av skolan att från början gå ut med ett datum för att sedan ändra sig, då studenten är en viktig händelse så börjar folk tidigt planera för både studenten och för resten av sommaren.

Med denna namninsamling vill vi helt enkelt uppmärksamma besluttagarna på kommunen på hur det faktiskt påverkar eleverna. Na15 Ållebergsgymnasiet    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling


ELLER

Din e-postadress kommer inte att publiceras på vår webbplats. Insamlingens upphovsman kommer dock att se alla upplysningar du lämnar på detta formulär.

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din signatur. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.
Facebook