Låt barnen stanna på Vita Villan

 

I förra veckan fick vi veta att man beslutat ta hem barnen från Vita villan (su - grupp på annan skola där endast 8 elever vistas) till Baldersskolan för att istället skapa en SU grupp där. Flera av barnen går nu i 8 klass och för att hindra att vi ska kunna överklaga så ska vi få beslutet på papper först i Augusti. Lärarna på Vita Villan har då försvunnit och då även deras stora trygghet som tagit år att skapa. Kan vi överklaga nu har vi en chans att stoppa detta, men man hävdar att först när nästa åtgärdsplan för ens barn skrivs så kan vi överklaga. Ändå vet vi ju vad vi har att vänta.

Rektorn erbjuder samma stöd, vad hon och övrig ledning inte förstår är att dessa barn är extremt bundna till sina lärare och tryggheten de skapat för att lärandet ska fungera.

Att gå från en skola med ett fåtal barn till en F-9 skola är en extrem förändring och till detta ny personal, mindre antal lärare och sista året för att få betyg.

Håller du med om att beslutet borde stoppas så skriv under. Deras sista år, deras extremt viktiga år - förtjänar inte dom bästa möjliga förutsättningarna för att lyckas? Det kan dom bara göra i trygghet. Utan den blir förmodligen skoltimmarna få och risken är stor att dessa barn blir hemmasittare.

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva på godkänner jag att Sandra Alm kan se all information jag lämnar i detta formulär.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte ditt telefonnummer på nätet.


Jag godkänner att informationen som jag anger på det här formuläret behandlas i följande syften:
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...