Konstgräs på Sköndals BP

9F3F992A-F50D-478A-8D93-B378929C7D19.jpeg

Hej, vi är ett par föräldrar i Sköndal som anser att det finns ett stort behov av att se över Sköndals bollplan (grusplanen bredvid Sköndalsskolan).

Bakgrund/problematik: Parken mitt emot BP som tidigare nyttjades av skola, fritids, föreningar mm är borta. Där är numera radhus. Därför anser vi att behovet av att rusta upp Sköndals bollplan är än större och borde prioriteras upp.

Vi som har drivit denna fråga har vänt oss till 1) Idrottsförvaltningen. 2) Skickat in medborgarförslag till stadsdelsförvaltningen. 3) Blivit hänvisad av Stockholms stad att det är Idrottsförvaltningen som ansvarar för BP. Alltså är det ingen som tar ett ansvar eller har en helhetssyn över problematiken.

Därför startar vi denna namninsamling, för att förhoppningsvis få stöd för att kunna fortsätta driva denna fråga och få gehör för detta förslag.

Vårt mål: Vi önskar att de dränerar och lägger konstgräs på Sköndals BP. (Ev en löpsträcka och längdhoppsgrop med.) Det skulle gagna både skolan, fritids och barnen på kvällstid. I dagsläget är Sandåkraplanen fullbokad och att ha en liten plan tillgänglig för spontanidrott ger barnen en chans att komma ut och umgås och röra på sig (istället för att fastna framför skärmar). Belysning och staket finns redan, så den kostnaden försvinner.

Barnen är vår framtid. Vi vill deras bästa.

Stort tack för din underskrift! Sköndalspäronen Henrik Anemyr och Åsa Nordin


henrik.anemyr@outlook.com; asakimnordin@gmail.com    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att henrik.anemyr@outlook.com; asakimnordin@gmail.com överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook