Kolonistugornas taxeringsvärde

I dagarna fick alla kolonistugeägare sitt taxeringsvärde på sin stuga, ett värde som ligger högre än vad stugorna är värda! 
Mitt taxeringsvärde ligger på ungefär 100 000kr mer än vad stugan är värd. 
För ett par år sedan så tyckte regeringen att alla kolonistugor ska få ett taxeringsvärde som husen i närområdet har, de förknippar våra stugor som småvillor, men de har glömt att en kolonistuga bara får bara brukas under ett viss antal månader, april-oktober, under resterande år är vattnet avstängt och allt är nedstängt. 

Ett taxeringsvärde ska ligga på 75% av vad huset är värt med en bas på vad husen i närområden ligger på. Men eftersom koloniförbundet har egna beräknar för kolonistugorna så kommer vi aldrig upp i dessa summor som villorna i närområdet. Kolonistugorna är också hembud som vi ägare får inte sälja stugan fritt utan går via föreningen. 
VI HAR LEDSNAT PÅ HUR VI BLIR BEHANDLADE, vi vill betala det taxeringsvärdet som är det riktiga värdet inte förknippas med villor på 8-10miljoner


Madelaine Rylander    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Madelaine Rylander lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...