JA till att tjejer ska få jobbmöjligheter via jobbtorget Stockholm Stad


Jag kan inte minnas att jag har gjort någon namninsamling tidigare men gör det nu för alla medlemmar som kunde ha fått hjälp.

Stockholm Stad avbröt ett samarbete med Honey & the bees efter att högerextrema människor kontaktade dem och påstod att inlägget som handlade om KKK låg kvar i gruppen med mordhot, uthängning osv mot dessa unga som hade klätt ut sig till KKK.

Inlägget plockades bort under händelsen men enligt Stockholm Stad gjorde det INTE utan stod kvar flera veckor och de avbröt därför samarbetet efter tryck från högerextrema människor, samarbetet som kunde hjälpa många unga tjejer från gruppen att hitta jobb via deras jobbtorg.

Jag fick tips från en medlem att starta en namninsamling mot detta beslutet som Stockholm Stad har tagit.

Ni kan läsa om hela händelsen via http://www.devote.se/linataha

 BDF5296C-362E-4372-B2AF-073B3F0A4E1E.jpeg

Skriv på denna namninsamling

Fyll i formuläret nedan för att skriva under denna petition skapad av Honey & the bees. Namninsamlingens författare kommer se all information du anger i detta formulär.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din signatur. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Facebook