Inga tvångsrotationer på Kvarnbacken i Nybro!

Under sommaren så har enhetscheferna för demensboendet Kvarnbacken i Nybro tagit ett beslut om tvångsrotation av personal från de olika arbetsgrupperna på boendet. Detta äventyrar inte bara kontinuiteten som är så himla viktig för våra demenssjuka, utan har även skapat sömnproblem- och psykisk ohälsa för flera av personalen. 

Detta är ett hastigt- och icke genomtänkt beslut som varken gynnar brukarna eller personalen. Personalen, som har gjort ett hästjobb under pandemin och lyckats hålla Covid-19 borta från boendet, har i en skrivelse till omsorgsnämnden i Nybro kommun krävt helt andra lösningar än en tvångsrotation för att göra deras arbetsmiljö bättre. Deras förslag har dock fått kalla handen. 

Nu är det dags för oss kommuninvånarna att visa vår uppskattning för allt jobb som de har lagt ner på våra äldre, både före och under pandemin. 

Vi som skriver under denna namninsamling kräver:


* Att beslutet om tvångsrotationen av personalen på demensboendet Kvarnbacken dras tillbaka. 


* Att personalen på demensboendet Kvarnbacken ges den kompetensutbildning som de efterfrågar i sin skrivelse till omsorgsnämnden.

 

Listan kommer att överlämnas till ansvarig enhetschef i kommunhuset Balder den 1 oktober. 

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Johan Karlsson lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...