Inför pluggdag i gymnasiet

Inför pluggdag i skolan. 

Har du någonsin känt skolrelaterad stress? 
Vi är sex skolungdomar som känner press och stress över att prestera bra i skolan. Vilket resulterat till att vi har hittat en lösning till att minska stressen. Vad tycker du om en dag i skolan i veckan där du inte lär dig nåt nytt utan bara får hjälp av lärare gällande inlämningar, prov och liknande?

Lärarna ska vara tillgängliga hela dagen så att du kan komma ikapp och slippa plugga allt för mycket hemma. På så sätt tar man heller inte med sig skolstressen eller plugget hem, och har större utrymme för sin fritid med sina nära och kära. Detta gäller främst de elever som känner att de inte hinner ikapp eller behöver stöttning kring sin utbildning, även för de elever som riskerar underkänt i något betyg så att man är i fas med tillgängliga lärare på plats. De elever som är i fas behöver då inte komma om inte läraren säger annat 

Vi ska träffa lokala politiker och då ska vi framföra detta förslag. Skriv under denna namninsamling om du tycker att detta förslag kommer att underlätta din skolgång!

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Camp Demokrati lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )