Hundupproret - fler hundrastgårdar i Enköping

Vi i Enköping vill ha fler hundrastgårdar på fler ställen  än inne i centrum. Vi vill kunna träffa andra hundägare och deras hundar, leka, rasta och träna ihop. Vi är en hundtät ort och jag som startat denna insamling hör ofta att det vore kul om dom kunde leka, men det finns ingenstans att släppa dem. Vi är många som önskar en mötesplats med en stimulerande miljö för hundarna att träna och lek i. Det skulle behövas både i romberga och åå lillsidan och fler ställen. Det är inte alla som kan ta sig ner till stan och den rastgården är ofta upptagen. 

 

Så vi Enköpingsbor vill att ni i kommunen ordnar med fler rastgårdar. En del jag pratat med har även önskat att man ska kunna dela in hundarna i storlek, så önskvärt vore att ha fler inhängande rastgårdar på samma ställe. Vi i Enköping vill socialisera oss själva och våra hundar, samt kunna träna våra hundar i en säker miljö. 

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Madeleine Brevik överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...