Hjälp oss småföretagare att leva vidare!

❗️På grund av rådande covid -19 hjälp oss småföretagare att överleva❗️

Vi är många i vår bransch frisör/restaurang och andra lågmarginal branscher. Jag tror att flera av oss redan har gjort det vi kan och strypt kostader samt tagit ofrivillig semester eller räknar med att jobba hårt när denna kris är övergående. Vi måste alla dra vårt strå i stacken. Detta är ett rop på hjälp. Vi måste agera nu innan det är försent!

500 miljarder som som går till bankerna för att låna ut till oss företagare är inget alternativ i denna situation utan en kortsiktig lösning och är att skjuta upp problemet. Låt oss småföretagare vara kvar, låt oss behålla våra jobb och ha råd och möjlighet att behålla våra anställda.

En önskan om en momsfri period och reducerade arbetsgivaravgifter hade hjälpt oss. Skriv under och sprid/dela vidare så kanske det når fram och blir en möjlighet.

Det är tufft nu men vi måste se en framtid efter denna kris, vi behöver se en lösning från makthavarna inte ett skuldberg som växer.

Om du är frisk och symptomfri, gå till din frisör, köp presentkort, handla med din måltid hem, stötta din lokala handlare. Vi behöver dig nu, mer än någonsin ❣️

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Sofie vennström överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook